Inschrijfformulier kvw 2024

Beste ouder, verzorger,

Het kvw Schinnen is van 8 t/m 19 juli van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 15:00 uur. U kunt uw kind(eren) via dit formulier t/m 27 juni inschrijven voor het kindervakantiewerk. Let op VOL=VOL. Vul hiervoor de gevraagde gegevens a.u.b. volledig in. Het formulier sluit af met een iDeal betaling, uw inschrijving(en) zijn geldig na de betaling. U ontvangt automatisch een e-mail van uw inschrijving. We hebben de volgende mogelijkheden en prijzen:

  • Passe-Partout voor het hele kvw voor € 55,00
  • Passe-Partout voor de 1e week voor € 32,00
  • Passe-Partout voor de 2e week voor € 32,00
  • Dagkassa à € 7,00 per entree

Je kunt ook à € 7,00 deelnemen via de dagkassa, vooraf inschrijven heeft echter onze voorkeur.

Een toegangsbewijs voor het kindervakantiewerk is strikt persoonlijk en op naam van het betreffende kind. Uw toegangsgbewijs(en) ligt vanaf 8 juli gereed bij de dagkassa, ze worden daar uitgereikt door een van onze vrijwilligers. Wanneer u geen gebruik kan maken van een iDeal betaling of voor overige vragen, gelieve contact met ons op te nemen via info@hetjis.nl

Deelname aan het kvw kan ook via de Stichting Leergeld.

Klik hier om naar ons Whatsapp kanaal te gaan om de laatste updates te ontvangen van het KVW!

Wanneer uw kind voor de eerste keer wil meedoen en u weet niet of hij of zij het leuk genoeg gaat vinden om meerdere dagen te komen kan dit ook met ons worden afgestemd. Neem ook hiervoor a.u.b. contact op via mail met info@hetjis.nl Vermeld in uw bericht een telefoonnummer zodat we u terug kunnen bellen.

Door uw inschrijving verklaart u de voorwaarden gelezen te hebben en hiermee akkoord te zijn.

Voorwaarden \"info kvw\"*
Voornaam deelnemer*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Postcode*
Huisnummer*
Straat*
Woonplaats*
Toegangskaart*
U kunt voor deelname aan het kvw per kind kiezen voor een Passe-Partout voor 2 weken, of voor een passepartout voor de 1e of de 2e week. Bij voldoende ruimte is er ook een dagkassa.
Gsm nummer 1*
Geef aub minstens 2 gsm nummers door waar we u in geval van urgente vragen of in geval van nood kunnen bereiken. U moet op deze gsm ook what\\\'s app berichten kunnen ontvangen.
Voor- en achternaam gsm nr1*
Gsm nummer 2*
Geef aub minstens 2 gsm nummers door waar we u in geval van urgente vragen of in geval van nood kunnen bereiken. U moet op deze gsm ook what\\\'s app berichten kunnen ontvangen.
Voor- en achternaam gsm nr2*
E-mailadres*
Uw mail adres wordt gebruikt om u tijdens het kvw nuttige informatie te sturen over bijvoorbeeld het programma.
Geslacht*

Geboortedatum*
Uw kind kan meedoen als het dit kalenderjaar 6 jaar wordt. Als uw kind dit jaar 5 wordt mag hij het komen proberen.
Huisarts*
De gegevens van uw huisarts zijn nodig voor noodgevallen. Staat uw huisarts niet in de lijst, maak dan de keuze anders en geef naam en adres van uw huisarts via het veld opmerkingen.
Vrije gift (vrijblijvend)
Opmerkingen
Geef hier aub aanvullende informatie aan, bijvoorbeeld relevant medicijngebruik waar we tijdens kvw rekening mee moeten houden, allergien, etc.

Powered by WordPress | Buy at&t cell phones at iFreeCellPhones.com | Thanks to Palm Pre, VPS and fettverbrennungsofen